Search
tromaktiko2967

Πυρ και μανία στη Ν.Δ από την πρεμιέρα της Κωνσταντοπούλου

Έξαλλοι είναι στην Συγγρού με την ομιλία που εκφώνησε στην πρεμιέρα της ως Πρόεδρος της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου…

Κι’ αυτό επειδή ενώ την ψήφισαν για Πρόεδρο, όπως επισημαίνουν, εκείνη επέλεξε να εμφανιστεί ως «κομματάρχης».

Όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της εκλογής της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας την χειροκρότησαν, αλλά όταν άκουσαν την ομιλία της όλοι σιώπησαν!

Εκφράζοντας το κλίμα δυσαρέσκειας ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, εξαπέλυσε επίθεση σημειώνοντας στην ανακοίνωση του:

«Η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου εξελέγη Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων με αυξημένη πλειοψηφία, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και άλλων κομμάτων. Δυστυχώς, η ίδια επέλεξε, με την πρώτη της ομιλία, από Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων να μετατραπεί σε κομματάρχη. Κρίμα».

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *