Search
preveza_473_355

Πρέβεζα: Συγκινεί ο σκύλος που έμεινε στο πλευρό του τραυματισμένου αφεντικού του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το μεσημέρι στην εθνική οδό Πρέβεζας-Ιωαννίνων, στα Φλάμπουρα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 55χρονος εξετράπη της πορείας του, έσπασε τις προστατευτικές μπάρες και το στηθαίο και κατέληξε με τον ουρανό δίπλα σε αρδευτικό κανάλι.

diaforetiko.gr : 170 Πρέβεζα: Συγκινεί ο σκύλος που έμεινε στο πλευρό του τραυματισμένου αφεντικού του

Αποτέλεσμα της σφοδρής πτώσης ήταν ο οδηγός του ΙΧ να εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες, μαζί με τον σκύλο του.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής που ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού, που κράτησε για μία και πλέον ώρα.

diaforetiko.gr : 250 Πρέβεζα: Συγκινεί ο σκύλος που έμεινε στο πλευρό του τραυματισμένου αφεντικού του

Τελικά, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα, κόβοντας τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου και τον μετέφεραν με φορείο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε ήδη φτάσει στο σημείο.

diaforetiko.gr : 334 Πρέβεζα: Συγκινεί ο σκύλος που έμεινε στο πλευρό του τραυματισμένου αφεντικού του

Αυτό που προκαλεί συγκίνηση, ωστόσο, είναι η αντίδραση του σκυλιού, το οποίο στο μεταξύ είχε καταφέρει να βγει μόνο του από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο.

diaforetiko.gr : 423 Πρέβεζα: Συγκινεί ο σκύλος που έμεινε στο πλευρό του τραυματισμένου αφεντικού του

Το συμπαθέστατο τετράποδο αν και τρομαγμένο και φοβισμένο, παρέμεινε στο πλάι του αφεντικού του, παρακολουθώντας με αγωνία τις κινήσεις των διασωστών για περισσότερη από μία ώρα. Και όταν ήρθε η ώρα, χαμογέλασε με τον τρόπο του.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *