Search
ponolaimos-660

Πονόλαιμος μετά το ξενύχτι; Ιδού η λύση

Κακά τα ψέματα όλοι το ρίξαμε(και θα συνεχίσουμε) λίγο έξω αυτές τις ημέρες. Γιορτές είναι άλλωστε και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με την καλύτερη διάθεση. Πολύ κέφι, ασταμάτητος χορός, αλλά δυστυχώς καταλήξαμε με κλειστό… λαιμό.
Οι κλειστοί χώροι και η πολυκοσμία αναμφίβολα είναι το χειρότερο μας αυτή την εποχή και μας εμποδίζουν να εισπνεύσουμε καθαρό αέρα. Αργά η γρήγορα παραπονιόμαστε για τα δυσάρεστα συμπτώματα. Πρέπει να μιλήσουμε δυνατά (είναι και αυτή η μουσική στη διαπασών), ο διπλανός καπνίζει το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο και η στιγμή που αρχίζουμε να συνεννοούμαστε με κινήσεις και μόνο δεν αργεί. Για αυτό λοιπόν, δείτε την παρακάτω φυσική συνταγή και βρείτε τη… φωνή σας και πάλι.

Θα χρειαστείτε:

1 κουταλιά της σούπας ξίδι (κατά προτίμηση μηλίτη)

1 κούπα του τσαγιού χλιαρό νερό

1 κουταλιά της σούπας μέλι

Διαδικασία: Διαλύστε μέσα στο ζεστό νερό το μέλι και ύστερα ανακατέψτε το μείγμα σας με το ξίδι. Το ρόφημα σας είναι έτοιμο για κατανάλωση!

Ακόμη και αν ο λαιμός σας δεν έχει ξεκινήσει τα… παράπονα, προληπτικά μπορείτε να πίνετε το ρόφημα αυτό μετά από κάθε ξενύχτι για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *