Παντρεύτηκε όταν ήταν 4 ετών και στα 8 της παίρνει διαζύγιο

Παντρεύτηκε όταν ήταν 4 ετών και στα 8 της παίρνει διαζύγιο

Πριν καλά καλά πάει σχολείο ντύθηκε νυφούλα και μετά από τέσσερα χρόνια χώρισε…

Η οχτάχρονη πια, Φατίμα Μάνγκρε από την Ινδία, παντρεύτηκε τον σύζυγό της όταν ήταν 4 ετών και εκείνος 14.
Όσο ασύλληπτο και αν σας φαίνεται συνέβη στην Ινδία και μάλιστα η ιστορία της κάνει το γύρο του κόσμου μιας και είναι η μικρότερη διαζευγμένη γυναίκα του κόσμου!
Ο λόγος μάλιστα του διαζυγίου είναι επίσης εξωφρενικός, μιας και ο πατέρας της αντιλήφθηκε – κάπως αργά βέβαια- ότι έκανε λάθος που πάντρεψε την κόρη του σε τόσο μικρή ηλικία!
«Τελικά συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος να παντρέψω την κόρη μου στα 4 της. Θα έπρεπε να της παρέχω όμορφα παιδικά χρόνια», ανέφερε ο ίδιος σε τοπικά μέσα.
Και μπορεί ο πατέρας της 8χρονης να συνειδητοποίησε το λάθος του, η αίτηση διαζυγίου όμως κατατέθηκε από τον συμπέθερό του!

 

Ο λόγος; Ο γιος του πριν λίγες μέρες ζήτησε από την 8χρονη σύζυγό του να μείνει μαζί του, αλλά ο πατέρας της αρνήθηκε και του είπε να περιμένει μέχρι να γίνει 18! Κάτι φυσικά που η οικογένεια του γαμπρού δεν δέχθηκε!
Η υπόθεση έχει ήδη απασχολήσει τις Ινδικές αρχές οι οποίες παρήγγειλαν έρευνα αφήνοντας αιχμές για τον πατέρα της Φατίμα.

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : tsekouratoi.gr

Related posts