ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Πήγε να φάει στα McDonald’s και δεν μπορείς να φανταστείς τι βρήκε στο burger του! (PHOTOS&VIDEO)

Πήγε να φάει στα McDonald’s και δεν μπορείς να φανταστείς τι βρήκε στο burger του! (PHOTOS&VIDEO)

Μπορεί να έχετε ακούσει τα μύρια όσα για την συγκεκριμένη αλυσίδα φαστ φουντ…

Το περιεχόμενό των τροφών τους φαίνεται πως μετά και τα τελευταία βίντεο, τα οποία δημοσιεύουν για την διαδικασία παραγωγής και μαγειρέματος δεν χωρά αμφισβήτηση.

Διαβάστε επίσης: 

ΣΟΚ: Δείτε τι βρήκε μέσα στο φαγητό της και… έχασε τη φωνή της

 

Δεν πίστευε αυτό που βρήκε σε κονσέρβα τόνου! (ΦΩΤΟ)

Ωστόσο πλέον η ευθύνη περνά στα χέρια των καταστημάτων, όταν σερβίρουν ΩΜΑ burger όπως αυτό!

Ο κ. Byron Thomas δήλωσε πως έκανε δύο μέρες να φάει από την αηδία, που του ήρθε όταν δάγκωσε το burger του! Το κρέας στο μπιφτέκι ήταν αφάνταστα ωμό, όπως μπορείτε να δείτε…

Ο 28χρονος πλήρωσε περίπου 5.50 ευρώ για το γεύμα του, όμως του…βγήκαν ξινά όπως φαίνεται! Αφού έκανε παράπονο στον υπεύθυνο του καταστήματος, του το αντικατέστησαν με άλλο. Ωστόσο το αρνητικό είναι πως ο συγκεκριμένος κύριος υπέφερε αργότερα από δηλητηρίαση και ορκίστηκε να μην ξαναβάλει στο στόμα του McDonald’s!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο mikroskopio.gr

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : athensmagazine

Related posts