ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Άστραψε και βρόντηξε ο Χατζηδάκης κατά του Αλέξη Τσίπρα

Άστραψε και βρόντηξε ο Χατζηδάκης κατά του Αλέξη Τσίπρα

Ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία άστραψε και βρόντηξε με δηλώσεις του για τη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού…

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε σε έντονους τόνους:

«Μπράβο στον κ. Τσίπρα για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΟΣΑ! Το «φύλλο συκής» γι” αυτήν τη στροφή ήταν η αποσύνδεση του ΟΟΣΑ από την εργαλειοθήκη και η βάπτισή του στην «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» της Αριστεράς.

Ωστόσο, τα στοιχεία είναι «ξεροκέφαλα»:

1. Η εργαλειοθήκη ήταν του ΟΟΣΑ με ημερομηνία παρουσίασης 27.11.2013 και υπογραφή του ίδιου του κ. Gurria (σελ 3 της μελέτης).

2. Αν ο ΟΟΣΑ μέχρι τώρα υπηρετούσε εγχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα, όπως ισχυριζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, πώς η κυβέρνηση ζητεί τη συνεργασία ενός τέτοιου οργανισμού;

3. Στην μόλις προχθεσινή έκθεση «Going for Growth-Greece 2015″, ο ΟΟΣΑ χαιρετίζει τις αλλαγές που προωθήθηκαν με την εργαλειοθήκη και ζητά άλλες προς την ίδια κατεύθυνση! Τέτοιου είδους μεταρρυθμίσεις θα προωθήσει η κυβέρνηση;».

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Related posts