Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξαφανίσετε βαθουλώματα από τα έπιπλα.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξαφανίσετε βαθουλώματα από τα έπιπλα.

Ο Trev25 από την ιστοσελίδα Instructables.com μας έδειξε βήμα προς βήμα πως μπορούμε να αφαιρέσουμε ένα βαθούλωμα από ένα ξύλο χρησιμοποιώντας ένα σίδερο. Κρίνοντας από τα 100+ σχόλια που είχε πρέπει να δουλεύει πραγματικά αυτή η μέθοδος.

Τι θα χρειαστείτε : ένα σίδερο , λίγο νερό και μια πετσέτα. ( μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποιο παλιό μπλουζάκι που δεν χρειάζεστε)

diaforetiko.gr : how to remove a dent from wood with an iron 1 Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξαφανίσετε βαθουλώματα από τα έπιπλα.

Ρίξτε νερό στην χτυπημένη περιοχή μέχρι να καλυφτεί όλη.

diaforetiko.gr : how to remove a dent from wood with an iron 5 Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξαφανίσετε βαθουλώματα από τα έπιπλα.

Τώρα καλύψτε την περιοχή με το ύφασμα που χρησιμοποιείτε.

diaforetiko.gr : how to remove a dent from wood with an iron 3 Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξαφανίσετε βαθουλώματα από τα έπιπλα.

Ρυθμίστε το σίδερο σας στην υψηλότερη θερμοκρασία και σιδερώστε πάνω κάτω και κυκλικά το ύφασμα σας μέχρι να στεγνώσει.

diaforetiko.gr : how to remove a dent from wood with an iron 7 Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξαφανίσετε βαθουλώματα από τα έπιπλα.

Το ξύλο θα απορροφήσει το νερό  και θα φουσκώσει με αποτέλεσμα να επανέλθει στην αρχική του θέση .Επαναλάβετε τη διαδικασία για όσες φορές χρειαστεί.

diaforetiko.gr : how to remove a dent from wood with an iron 2 Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξαφανίσετε βαθουλώματα από τα έπιπλα.

Μόλις το επαναλάβετε αρκετές φορές το ξύλο σας θα μοιάζει σαν καινούργιο.

diaforetiko.gr : how to remove a dent from wood with an iron 4 Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξαφανίσετε βαθουλώματα από τα έπιπλα.

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : apisteuta.com

Related posts