ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Μακεδονία: Σκοτώθηκε 18χρονος συνοδηγός σε τροχαίο – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο φίλος του οδηγός!

Μακεδονία: Σκοτώθηκε 18χρονος συνοδηγός σε τροχαίο – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο φίλος του οδηγός!

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες, από τους οποίους ένας σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στο 47ο χλμ. της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνδρες, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κράσπεδο, με συνέπεια να ανατραπεί.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρός ο 18χρονος συνοδηγός του οχήματος, ενώ ο 24χρονος οδηγός του τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ελαφρά τραύματα υπέστησαν οι υπόλοιποι δύο επιβάτες, ένας 19χρονος κι ένας 20χρονος, που είναι καλά στην υγεία τους. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : newsit.gr

Related posts