Είπε το ύστατο “χαίρε” στον πατέρα του, με έναν ξεχωριστό τρόπο. Ένας φωτογράφος από το Κλίβελαντ δημοσίευσε τις φωτογραφίες των γονιών του να τον αποχαιρετούν στο κεφαλόσκαλο του σπιτιού τους, όταν πέθανε ο πατέρας του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του.Ο Angelo Merendino ξεκίνησε να φωτογραφίζει τους γονείς του, το 2013, ενώ τον χαιρετούσαν στην πόρτα του σπιτιού τους, στο Άκρον, κάθε φορά που έφευγε από το σπίτι.

Δεν είχε καταλάβει όμως πόσο πολύ θα άξιζαν αυτές οι φωτογραφίες, όταν έχασε τον πατέρα του τον Μάιο του 2014 και συνειδητοποίησε ότι δεν θα ξαναδεί μπροστά του και τους δυο γονείς του, να του λένε αντίο.

“Για όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, οι γονείς μου στέκονταν στην πόρτα και με αποχαιρετούσαν ενώ έφευγα, Ποτέ δεν είπα, θα φύγω μόνος μου, πάντα μου έλεγαν εκείνοι, θα σε συνοδεύσουμε ως την πόρτα”, γράφει ο Merendino στην προσωπική του ιστοσελίδα.

“Δεν θυμάμαι πότε συνειδητοποίησα ότι αυτός ο αποχαιρετισμός δεν είναι κάτι δεδομένο. Μία ημέρα όλα θα ήταν πια διαφορετικά. Αν και ο πατέρας μου πέθανε, η μητέρα μου με συνοδεύει ακόμη ως την έξοδο”…

 

Πηγή: dailymail

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ   * Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά.
loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια