ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Ελληνίδα ηθοποιός: «Πριν ένα χρόνο πέρασα το κατώφλι της εμμηνόπαυσης»

Ελληνίδα ηθοποιός: «Πριν ένα χρόνο πέρασα το κατώφλι της εμμηνόπαυσης»

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε την ηλικία της ενώ δήλωσε ότι πριν ένα χρόνο μπήκε στην εμμηνόπαυση.

Η Ηρώ Μουκίου από τα 47 της άρχισε να μπαίνει στην κλιμακτήριο και στα 49 της πριν έναν χρόνο δηλαδή πέρασε όπως δήλωσε το κατώφλι της εμμηνόπαυσης. Στα 47 είχα μια πρώτη κρούση ορμονικής διαταραχής και μόλις πριν ένα χρόνο πέρασα το κατώφλι της εμμηνόπαυσης. Συντελείται μια περίεργη αλλαγή στο σώμα σου, στο δέρμα σου, στην κατάσταση την ψυχολογική. Πήρα έξι κιλά με μαρούλια! Δεν μεταβολίζεις πια από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα οιστρογόνα», δήλωσε στην εκπομπή » join us».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Click to enlarge image moukioo.jpg

Άσχημα νέα για την Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν γεννήσει! Η καταστροφή του Ματέο Παντζόπουλου και τα δάκρυα της παρουσιάστριας! [photo]

91f421dfed6fdb09a406aba177fe540b_L

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : gossip-tv.gr

Related posts