ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

“Εκλεψαν 1.000 γάτες για να τις πουλήσουν για φαγητό και για γούνες

“Εκλεψαν 1.000 γάτες για να τις πουλήσουν για φαγητό και για γούνες

Περισσότερες από 1.000 γάτες, που είχαν κλαπεί από σπείρα, απελευθέρωσαν οι αστυνομικές αρχές της βόρειας Κίνας, μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν.Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών, πρόκειται για γάτες που είχαν κλέψει επιτήδειοι με στόχο να τις πουλήσουν είτε για τη γούνα τους ή για κρέας.

Το κύκλωμα, που αποτελείται από έξι άτομα, περιτριγύριζε την περιοχή του Liaoning από τις αρχές του μήνα, κάθε βράδυ, ψάχνοντας για τα θύματά τους, μέχρι που οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από φιλόζωους, οι οποίοι και κατήγγειλαν την υπόθεση στην αστυνομία.

Οι έξι δράστες συνελήφθησαν, ενώ ήδη 300 γάτες παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts