Δυσφορία των εισαγγελικών αρχών για την «απουσία» Καμμένου – Όλο το παρασκήνιο

Δυσφορία των εισαγγελικών αρχών για την «απουσία» Καμμένου – Όλο το παρασκήνιο

Κώλυμα επικαλέστηκε ο Πάνος Καμμένος και δεν θα μεταβεί στην εισαγγελίαπροκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση Χαϊκάλη, κάτι που προκάλεσε την δυσφορία των εισαγγελικών αρχών και την οργισμένη αντίδραση των ΑΝΕΛ, μέσω τιου εκπροσώπου Τύπου, Τέρενς Κουϊκ.

Δεν προσήλθε για συμπληρωματική κατάθεση στον εισαγγελέα Π. Παπαναγιωτόπουλο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος παρότι σύμφωνα με πληροφορίες του είχε ζητηθεί να εμφανιστεί στο εισαγγελικό γραφείο πριν τον βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη που επίσης κλήθηκε εκ νένου σε κατάθεση σήμερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επικαλέστηκε στον Εισαγγελικό λειτουργό κώλυμα και ζήτησε αναβολή της κατάθεσης , γεγονός που φέρεται να προκάλεσε δυσφορία στο Εφετείο.

Σύμφωνα με πηγές του Εφετείου στον κ. Καμμένο είχε ζητηθεί, μετά την χθεσινή κατάθεση του κ. Γιώργου Αποστολόπουλου, να προσέλθει πρώτος σήμερα στον κ.Παναγιωτόπουλο προκειμένου να απαντήσει σε διευκρινιστικές ερωτήσεις του και να ακολουθήσει η συμπληρωματική κατάθεση του κ. Χαϊκάλη , ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Εισαγγελικό γραφείο.

Οργισμένη αντίδραση από Κουϊκ

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουϊκ, διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί δυσφορίας των εισαγγελικών αρχών, λέγοντας πως ο κ. Καμμένος δεν κλήθηκε ποτέ για να καταθέσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κουϊκ αναφέρει: «Με αφορμή νέα δημοσιογραφικά τερατουργήματα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος επικοινώνησε με τον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο ζητώντας διευκρινίσεις για τη δήθεν δυσφορία για την οποία έγινε λόγος σε μέσα ενημέρωσης, ότι δεν καταθέτει σήμερα αν και είναι συμφωνημένο για αύριο. Τα διέψευσε κατηγορηματικά και έκανε λόγο για δημοσιογραφικά επινοήματα.

Ο κ. Πάνος Καμμένος δεν έλαβε κανένα τηλεφώνημα από την Εισαγγελία για να προσέλθει να καταθέσει. Χθες Σάββατο, νωρίς το βράδυ, του τηλεφώνησε ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ κ. Παναγιώτης Στάθης. Κι εκείνος του ζήτησε να πάει στην Εισαγγελία για κατάθεση και μάλιστα τον παρεκάλεσε να ενημερώσει τον κ. Παύλο Χαϊκάλη ότι κι εκείνος πρέπει να μεταβεί στην Εισαγγελία για τον ίδιο λόγο.

Σε αυτή την τηλεφωνική επικοινωνία κανονίστηκε να πάει σήμερα Κυριακή ο κ. Χαϊκάλης και αύριο Δευτέρα ο κ. Καμμένος. Δεν υπήρξε καμία αντίρρηση.

Επιτέλους να σταματήσουν κάποιοι τις τερατολογίες τους», αναφέρει ο Τέρενς Κουϊκ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts