Search
unpacked-2015-invitation

ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Samsung Galaxy S6 και η νέα έκδοση Edge

Πηγή του νέου leak ένας διανομέας ηλεκτρονικών συσκευών από την Κορέα, που αποκαλύπτει τη φωτό στην οποία απεικονίζονται 3D renders των νέων Galaxy, τόσο μέσα σε συμβατές θήκες όσο και χωρίς αυτές. Βλέπουμε την κεντρική κάμερα, η οποία προεξέχει αρκετά(βλέπε… iPhone 6) , αλλά και την οθόνη που καμπυλώνει και στις δύο πλευρές στην έκδοση Edge (εκτός κι αν υπάρχουν δύο εκδόσεις της νέας συσκευής, ανάλογα με το αν απευθύνεται σε δεξιόχειρα ή αριστερόχειρα).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μεταλλική στεφάνη της συσκευής προσεγγίζει στο σχήμα το σχέδιο που είδαμε στην πρόσκληση της Samsung για το Unpacked event, φανερώνοντας τη χρήση αλουμίνιου, που, βέβαια, δε γνωρίζουμε ακόμη αν θα χρησιμοποιηθεί σε όλο το σασί των νέων Galaxy.

Samsung-Galaxy-S6-Samsung-Galaxy-S6-Edge

Οι ανανεωμένες προτάσεις της Samsung κάνουν πρεμιέρα σε μερικές ημέρες και όλοι περιμένουν να δουν αν οι σχεδιαστικές αλλαγές στο S6 θα είναι τόσο πολλές όσες ήθελαν οι φήμες έως τώρα. Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε από τις έως τώρα διαρροές, αλήθεια;

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *