Search
fournos mikrokimatwn

ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ!

Ο φούρνος μικροκυμάτων αυτές τις ημέρες έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά.

Εμείς οι νοικοκυρές ανεξαιρέτως αυτών των ημερών, τον χρησιμοποιούμε συχνά με αποτέλεσμα να λερώνεται πολύ εύκολα. Εμείς όπως κάθε φορά έτσι και τώρα θα σας δώσουμε λύση σε αυτό. Μάλιστα αυτή βρίσκεται στο ψυγείο σας.

Γεμίστε ένα μικρό μπολ με νερό και προσθέστε το χυμό ενός λεμονιού. Τοποθετήστε το μπολ στο εσωτερικό του φούρνο και βάλτε τον σε λειτουργία, σε δυνατή ένταση για 1 λεπτό. Στη συνέχεια, βγάλτε το μπολ και σκουπίστε τα τοιχώματα του φούρνου με ένα καθαρό υγρό πανί.

Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε.

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *