ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: ΔΙΕΝΥΣΕ 100 ΧΛΜ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! (PHOTO)

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: ΔΙΕΝΥΣΕ 100 ΧΛΜ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! (PHOTO)

Μια απόσταση 100 περίπου χιλιομέτρων, με ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών καρφωμένο στο… κεφάλι του, αναγκάστηκε να διανύσει με αυτοκίνητο ένας Βραζιλιάνος, ο οποίος ενεπλάκη σε καυγά.

«Έφτασε την Κυριακή στις 4:30 τα ξημερώματα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση δύο ώρες αργότερα. Η εγχείριση για την αφαίρεση του μαχαιριού κράτησε τρεις ώρες. Αναρρώνει καλά και δεν έχει παρουσιάσει επιπλοκές», ανέφερε η εκπρόσωπος του νοσοκομείου της Τερεσίνα, Άνα Φλάβια Σουάρες.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το μαχαίρι (photo) μπήκε πάνω από το αριστερό μάτι, διέσχισε το στόμα και σταμάτησε στο δεξί μάγουλο του 39χρονου ταξιτζή Τζουασέλο Νούνιες.

«Το μαχαίρι πέρασε από πολλά νεύρα και αρτηρίες και θα μπορούσε να τον έχει σκοτώσει πολύ γρήγορα», ανέφερε ο γιατρός Ζιλμπέρτο Αλμπουκέρκι, δηλώνοντας «έκπληκτος» από την ταχεία ανάρρωση του ασθενούς.

Εκτός από το μαχαίρι στο κεφάλι, ο Νούνιες – ο οποίος ενεπλάκη σε καυγά, κατά τη διάρκεια γιορτής στην κοινότητα Άγκουα Μπράνκα, 100 χιλιόμετρα από την Τερεσίνα – έφερε μάλιστα άλλα τρία τραύματα: δύο στο θώρακα και ένα στον ώμο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο που οδηγούσε συγγενής του, ωστόσο διατηρούσε σε όλο το διάστημα τις αισθήσεις του. Θα παραμείνει νοσηλευόμενος για άλλες 2-3 ημέρες, μόνο και μόνο γιατί μία από τις μαχαιριές που δέχτηκε τον τραυμάτισε στον πνεύμονα!

 

 

knife-in-skull

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : newsbomb.gr

Related posts