Ανείπωτη ΘΛΙΨΗ στην Κύμη! Ο ΘΑΝΑΤΟΣ της πανέμορφης μητέρας που έχει ΣΟΚΑΡΕΙ όλη την Εύβοια!

Ανείπωτη ΘΛΙΨΗ στην Κύμη! Ο ΘΑΝΑΤΟΣ της πανέμορφης μητέρας που έχει ΣΟΚΑΡΕΙ όλη την Εύβοια!

Θλίψη και οδύνη στον Οξύλιθο Κύμης, για τον θάνατο της πανέμορφης κοπέλας και μητέρας ενός ανήλικου παιδιού. Η άτυχη γυναίκα διέμενε τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, μαζί με την οικογένεια της.

Χτυπημένη από την επάρατη νόσο, άφησε δυστυχώς την τελευταία της πνοή, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην Κύμη, αλλά και σε όλη την Εύβοια.

Η κηδεία της τελέστηκε το Σάββατο (31-01-2015) το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, στον Οξύλιθο, από όπου και καταγόταν. Αντί Στεφάνων, δόθηκαν χρήματά για φιλανθρωπικό σκοπό. Συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να συμπαρασταθούν στους γονείς και τον σύζυγό της, που ζουν τον απόλυτο εφιάλτη…

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : athensmagazine.gr

Related posts