Search
tromaktiko3116

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πως να ανοίξεις ένα μπουκάλι μπύρας με ένα κομμάτι χαρτί; [video]

Ψάχνεις σε όλο το σπίτι και δεν βρίσκεις το ανοιχτήρι μπουκαλιών;
Δες εδώ πως μπορείς να ανοίξεις εύκολα και γρήγορα ένα μπουκάλι μπύρας, σε ώρα ανάγκης!

Όταν βρίσκεσαι σε ώρα ώρα ανάγκης πάντα βρίσκεις τους πιο έξυπνους τρόπους, για να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Κάπως έτσι έγινε λογικά και σε αυτό το video που θα δεις στην συνέχεια.

Βέβαια, γνωρίζουμε και άλλους τρόπους για να ανοίξουμε ένα γυάλινο μπουκάλι μπουκάλι, είτε είναι αναψυκτικού είτε μπύρας.

Το κλασικό που σκέφτονται οι περισσότεροι είναι να χρησιμοποιήσουν τον αναπτήρα, αν και προσωπικά ποτές δεν τα κατάφερα, εναλλακτικά πάντα χρησιμοποιούσα την άκρη από ένα πιρούνι.

Ποτέ όμως δεν μου πήγε το μυαλό σε κάτι τόσο απλό και εύκολο όπως το χαρτί. Μα πως; Δες το βίντεο και θα καταλάβεις ότι όταν ένας άνθρωπος θέλει κάτι τόσο πολύ, βρίσκει και την πιο τρελή λύση!

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *