Search
photo331

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο στηθόδεσμος της έσωσε τη ζωή!

Τύχη – βουνό είχε μία γυναίκα καθώς ο δαντελένιος στηθόδεσμος που φορούσε, της έσωσε τη ζωή σταματώντας μια σφαίρα που στόχευε στην καρδιά της.

Η Ιβέτ Μεδέιρος από την πόλη του Αμαζονίου, Μπελέμ, περπατούσε ανέμελη σε δρόμο του Ρίο Ντε Τζανέιρο, όταν δύο ένοπλοι άνδρες άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως κατά τη διάρκεια ληστείας σε σούπερ μάρκετ.

Βγαίνοντας από το κτίριο, οι μαυροφορεμένοι άνδρες άρχισαν να πυροβολούν. Για κακή της τύχη, η Ιβέτ, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο απέναντι πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της, δέχτηκε μια σφαίρα στο στήθος, που θα την τραυμάτιζε πιθανότατα θανάσιμα. Όμως το δαντελένιο μαύρο σουτιέν που φορούσε, έγινε ο φύλακας – άγγελός της αφού φρέναρε την πορεία της σφαίρας.

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας μετέδωσαν εικόνες οι οποίες έδειχναν το φόρεμα της Ιβέτ με μία μικρή τρύπα, το σωτήριο σουτιέν – και κυρίως την αριστερή πλευρά- και τη σφαίρα που εγκλωβίστηκε στον στηθόδεσμο.

Για την Ιβέτ, όπως δήλωσε στα ΜΜΕ της Βραζιλίας, αυτό που έγινε, ήταν θέλημα Θεού. «Το μόνο που αισθάνθηκα ήταν ένα κάψιμο», τόνισε η Ιβέτ.

Ο σύζυγός της, που βρισκόταν στο πλευρό της όταν η Ιβέτ δέχτηκε τη σφαίρα, νόμιζε πως η γυναίκα του είχε πεθάνει. Πλέον, όπως επισημαίνει, πιστεύει στα θαύματα.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *