Search
bcdefaa01a7874994758f2209f93058d_XL-600x373

Ίσως η πιο συγκλονιστική φωτογραφία που είδατε ποτέ! Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία της…

Φωτογραφίες όπως αυτή αποτυπώνουν το μεγαλείο της αγάπης του γονιού προς το παιδί του.

Τραβηγμένη σε μια αγροτική περιοχή της βόρειας Ταϊλάνδης. Ο γιος φωτογραφίζεται με καμάρι δίπλα στον πατέρα του την ημέρα της αποφοίτησης του από το πανεπιστήμιο Ratchpatr του Chiang Rai.

Ο πατέρας ντυμένος με φτωχικά ρούχα και ξυπόλητος στέκεται δίπλα στον μονάκριβο γιο του μη μπορώντας να ισιώσει το κορμί του από τα βάρη μιας ολόκληρης ζωής σκληρής χειρονακτικής δουλειάς.

Έχασε τη σύζυγό του στη γέννα του παιδιού τους. Από την ημέρα εκείνη αφιέρωσε τη ζωή του σε ότι του είχε απομείνει. Με τα λιγοστά χρήματα που κέρδιζε φρόντισε να μεγαλώσει το παιδί του και όταν έρθει η ώρα να το σπουδάσει. Τελικά τα κατάφερε.

diaforetiko.gr : ttyy Ίσως η πιο συγκλονιστική φωτογραφία που είδατε ποτέ! Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία της…

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *