ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Άλλος για το «Ε»; Ποια δημοφιλής παρουσιάστρια έκλεισε στο κανάλι;;;

Άλλος για το «Ε»; Ποια δημοφιλής παρουσιάστρια έκλεισε στο κανάλι;;;

Δεν θα μείνει εκτός μικρής οθόνης η Μαρία Ηλιάκη παρά την αποχώρησή της και το απότομο τέλος της εκπομπής της στο Σκαϊ. Η παρουσιάστρια, όπως όλα δείχνουν και αναφέρει δημοσίευμα του koolnews.gr, θα περάσει το κατώφλι του Ε.

Το νεοσύστατο ψυχαγωγικό κανάλι επιθυμεί να ενεργοποιήσει την πρωινή ζώνη μετά τη Χριστίνα Λαμπίρη και πριν το Θανάση Πάτρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναζητηθεί κάποια παρουσιάστρια και θεωρούν ότι ιδανική λύση είναι η Μαρία Ηλιάκη. Είναι τηλεοπτικά ελεύθερη, έχει εμπειρία σε ψυχαγωγικά προγράμματα, ενώ όπως έχει δηλώσει και η ίδια λατρεύει το πρωινό.

Το κανάλι αντιλήφθηκε πως το πρόγραμμα του έχει συνοχή και πως είναι λάθος να υπάρχει ένα κενό τριών ωρών ανάμεσα σε δύο ζωντανές εκπομπές, γιατί έτσι χάνεται το lead in, που υπάρχει αντίστοιχα το Σαββατοκύριακο από νωρίς το πρωί ως αργά το απόγευμα. Το πρόβλημα που εντοπίζεται όμως είναι ένα και βασικό.

Η Μαρία έχει συμβόλαιο με το Σκαϊ μέχρι το καλοκαίρι και επιθυμία της είναι να αποδεσμευτεί, αλλά παράλληλα και να πληρωθεί για τους επόμενους μήνες, που κανονικά είχε εξασφαλισμένη δουλειά.

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : athensmagazine

Related posts