ΜΗΝ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ !!

ΜΗΝ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ !!

Προειδοποιεί το Greek-Weather.Org, να μην βγείτε από το σπίτι σας απόψε τη νύχτα καθώς …

θα σκάσει σφοδρό πολικό ψύχος με πολικές θερμοκρασίες ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα, ενώ ο υδράργυρος αναμένεται να πέσει σε αρκετές ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης, ακόμα και στους -30 βαθμούς Κελσίου !!

Σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, η θερμοκρασία τη νύχτα θα πέσει στην Θράκη στους -10 με -5 βαθμούς Κελσίου, στην Μακεδονία στους -20 με -3 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο στους -15 με -2 βαθμούς Κελσίου, στην Θεσσαλία στους -8 με -2 βαθμούς Κελσίου, στην Στερεά Ελλάδα στους -7 με 0 βαθμούς Κελσίου, στην Πελοπόννησο στους -6 με 3 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη στους 3 με 6 βαθμούς Κελσίου.

Προσοχή στα ημιορεινά και ορεινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας, καθώς η θερμοκρασία θα πέσει ακόμα και στους -30 βαθμούς Κελσίου !!
greek-weather.org

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…. ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ektakto

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : big-news.eu

Related posts