ΕΚΤΑΚΤΟ: Συντριβή επιβατικού αεροπλάνου! Εικόνες που ΣΟΚΑΡΟΥΝ! (PHOTOS+VIDEO)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συντριβή επιβατικού αεροπλάνου! Εικόνες που ΣΟΚΑΡΟΥΝ! (PHOTOS+VIDEO)

Η εικόνα μοιάζει απίστευτη. Τόσο που κανείς μπορεί να πιστέψει πως ίσως είναι προϊόν μοντάζ. Κάμερα τοποθετημένη το ταμπλό αυτοκινήτου έχει καταγράψει τη στιγμή που αεροσκάφος ATR 72 της TransAsia πέφτει στον ποταμό Κιλούνγκ κοντά στην Ταϊπέι. 

Το αεροσκάφος εμφανίζεται ξαφνικά στην εικόνα, γυρνά στο πλάι και με το φτερό του χτυπά ένα φορτηγάκι που εκείνη την ώρα κινείται στο δρόμο. 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ VIDEO

 

 

 

 

 

Το αεροσκάφος με 53 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα είχε απογειωθεί λίγο νωρίτερα από το αεροδρόμιο της Ταϊπέι με προορισμό το νησί Κινμεν. Συνετρίβη στις 10:45 το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα).

 

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το FoxNews, επικαλούμενο τον Λιν Τσι-μινγκ, διευθυντή της υπηρεσίας αεροπορίας της Ταϊβάν, αναφέρουν ότι δυο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Το Bloomberg μιλά για έναν νεκρό, 10 διασωθέντες και 40 τραυματίες και τα τοπικά μέσα για τρείς νεκρούς.

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση διάσωσης. Σωστικά συνεργεία απομακρύνουν με προσοχή επιβάτες από την καμπίνα του αεροσκάφους που επιπλέει στον ποταμό.

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Related posts